doe mee

Steunactie

PEACE OF CAKE

Steun de Vredesweek. 

Vredesweek 2016 steunen zal nog nooit zo lekker geweest zijn. Help ons door jouw ‘Peace of Cake’ te bakken en verkoop deze in jouw omgeving.

Zet dus je koksmuts op tijdens de campagneperiode en duik de keuken in. Kies een recept hieronder, pas het aan jouw smaak aan en … bakken maar! Snij jouw delicieuse ‘Peace of Cake’ in stukjes en verkoop die in je buurt, vereniging, vriendengroep, sportclub of op school. Doneer nadien de opbrengst. Zo kan Pax Christi Vlaanderen via de Vlaamse Vredesweek stemmen van geweldloze strijders in Congo – maar ook in eigen land – versterken.

Waarom?

De vrije bijdrages helpen ons verder te bouwen aan de geweldloze strijd die zo nodig is in Congo maar ook in andere conflictgebieden en in België. Stap per stap, Stukje per stukje, ‘peace per peace’ willen we het onrecht en geweld in deze wereld bestrijden en zetten we ons in voor een meer vredevolle en rechtvaardige wereld. Met deze campagne ondersteunen we de vraag van vele Congolese jongeren voor een sociaal rechtvaardig en democratisch land waar hun stem wordt gehoord. 

Dankzij jouw actiebijdrage kan Pax Christi Vlaanderen onder andere via de jaarlijkse Vredesweek de vele vredesstemmen in Congo, maar ook in eigen land, versterken. Om op eventuele ‘waarom’-vragen te antwoorden van mensen aan wie je graag een stukje cake verkoopt, sturen wij een actiepakket mee. Daarin vind je het nodige campagnemateriaal dat kort en krachtig het thema schetst. Heb je graag meer achtergrondinformatie over thema en campagne? Je vindt het hier.

Ontdek de recepten


Druk op het gewenst fruit - banaan, mango of kokos - dat je wil verwerken in cake voor een recept.

           

Hoe doe je mee?

  1. Plan datum, tijd & plaats.
  2. Geef een naam aan je actie. Dat kan bijv. de naam van je school zijn, je eigen naam etc. Zet er wel telkens je stad of gemeente bij.
  3. Registreer je actie en bestel je actie-pakket hieronder.
  4. Je ontvangt een gratis actiepakket ter ondersteuning van je actie met o.a. campagneposters, folders, partyprikkers, ‘dank-visitekaartjes’, badges met logo en A3-infobladen rond het campagnethema.
  5. Aan de slag met bakken, gezelligheid en verkoop.
  6. Stort de opbrengst van de vrije bijdragen op het rekeningnummer BE41 8939 4403 7310 met mededeling Peace of Cake-actie + ‘naam actie’.
  7. Je krijgt eeuwige dank en maakt kans op het geschenkenpakket 'Breng vrede in je keuken'.

partners