doe mee

Polarised Theatre

Radicaal Samen, zo luidt de campagneslogan van de Vredesweek. Maar dat samenwerken en -leven loopt niet altijd van een leien dakje. Zeker niet als conflict en polarisatie domineren. Met ‘Polarised Theatre’ bieden we ‘liefdevol verzet’ en zetten we theatermethodes in om partijen die tegenover elkaar staan (weer) dichterbij elkaar te brengen We gaan conflicten niet uit de weg maar transformeren de ‘beeld’vorming errond zodat er een nieuwe kijk kan ontstaan. De methode werd ontwikkeld in Israël/ Palestina.

U Move 4 Peace, de artistieke werking van Pax Christi Vlaanderen, is gespecialiseerd in Polarised Theatre. Nodig hen uit bij jou in de klas, buurt of organisatie en ga met deze boeiende theatervorm aan de slag.

Je kan ook gratis de handleiding ‘Bridging the Divide’ downloaden. Deze praktische toolkit werd samen met Formaat, werkplaats voor participatief drama (Nederland) uitgewerkt. Ze is de vertaling naar de eigen samenleving van de methode ontwikkeld door Chen Alon (Combatants for Peace), binnen de context van het Israëlisch/ Palestijns conflict.

 

Prijs: € 200 per dagdeel (+ vervoersonkosten)
Duur: Op maat van jouw doelstellingen en wensen.
Doelgroep: Voor organisaties, scholen en buurtwerkingen.
Info & reservatie: infoatum4p.be

 

 

 

 

 

 

Icon made by Freepik from www.flaticon.com 

partners