kalender

zaterdag, 22 september, 2018 - 15:00

Vredesfeest Turnhout

Zaterdag 22 september organiseren Stad Turnhout en verschillende socio-culturele en levensbeschouwelijke verenigingen een vredesevent in het centrum van Turnhout. Het initiatief ontstond vorig jaar, en vindt dus voor de 2de keer plaats in Turnhout. De deelnemende organisaties willen met het event een boodschap van solidariteit de wereld in sturen en mensen samenbrengen.Voor de vredeswandeling kan je om 15.00 uur verzamelen aan Park Spooreinde (terrein achter het station van Turnhout), waar de wandeling om 15.20 uur zal vertrekken richting Grote Markt.
Vanaf 16.00 uur vindt er vervolgens een event plaats op de Grote Markt, met onder andere podiumacts, eet-en drankenstand en infostanden van de deelnemende organisaties.

Iedereen van harte welkom!

 

Voor de vredeswandeling kan je om 15.00 uur verzamelen aan Park Spooreinde (terrein achter het station van Turnhout), waar de wandeling om 15.20 uur zal vertrekken richting Grote Markt. Vanaf 16.00 uur vindt er vervolgens een event plaats op de Grote Markt, met onder andere podiumacts, eet-en drankenstand en infostanden van de deelnemende organisaties.

partners