doe mee

#LiefdevolVerzet #Vredesweek

Verklaar je liefde!

De liefde staat centraal in de boodschap van de Vlaamse Vredesweek dit jaar. Zij is de inspiratiebron die verbindt en ons in staat stelt om radicaal samen voor een betere maatschappij op te komen. Maar wat is die liefde nu precies? Van Dale noemt het ‘warme genegenheid’. In onze campagnetekst spreken we van ‘een diep respect dat de ander in zijn waardigheid laat en dat toelaat het vertrouwen in de ander op te bouwen en te doen groeien’.

Misschien kan jij ‘liefde’ nog anders omschrijven? Welke plaats heeft liefde in jouw leven en hoe inspireert ze jou? We dagen iedereen uit om over liefde te getuigen. Doe mee en ondersteun de Vredesweek. Wie deelneemt maakt overigens kans op enkele verrassende prijzen.

  1. Antwoord op de vraag: ‘wat betekent liefde voor mij’ en film jezelf of laat je filmen
  2. Deel het filmpje op jouw sociale media-profiel of op de Facebookpagina van de Vredesweek via de hashtags #LiefdevolVerzet #Vredesweek
  3. Stuur het ook door naar infoatvredesweek.be, eventueel via www.wetransfer.com

 

Jouw inzending maakt het verschil! De positieve boodschap kan anderen kracht geven en is een daad van liefdevol verzet. De meest inspirerende filmpjes zullen achteraf gebruikt worden voor een pakkende montage.

Icon made by Freepik from www.flaticon.com 

partners